vineri, 30 ianuarie 2009

citind cu adevarat te descoperi pe tine. ascultand o anumita muzik te descoperi pe tine. privind prin ochii altora te descoperi pe tine.
.
.
.
citindu te pe tine, te cunosti.
ascultandu ti mai intai dorintele, asteptarile, visurile, nazuintele te regasesti.
privind spre interior vei tine cu adevarat la tine.
.
.
.
abia atunci vei putea sa te vezi prin ochii altora asa cum iti doresti, vei citi si stiind cine esti te vei regasi intr un personaj, vei putea sa fii sincer cu tine, te vei accepta mai usor si pe cei din jur si vei invata tot ceea ce ai nevoie pentru ajunge acolo unde iti doresti.
.
.
.
fericirea este o tinta atat de sus...un termen atat de deplin, de complet, de ideal...insa nu imi e frik de faptul k nu o voi atinge niciodata. Sunt ecstrem de sigura ca o voi face.
.
.
.
nu regret nimic. tot ceea ce am facut cu mine pentru mine m au format si a devenit ceea ce sunt acum. persoana de care sunt mai mult decat multumita. dar care este in continuu in procesul de acumulare de tot ceea ce ma va face pe mine cea de maine...de care voi fi mai mult decat multumita. (o mai numesc "selectivitatea informatiei si acumularea de ecsperienta")
.
.
.
sunt absolut scarbita de societatea in care ma pregatesc sa intru de a dreptul. inca ma pregatesc desi sunt constienta ca ea m a pregatit pe mine pana acum. ca ii respect regulile idioate. ca am prejudecati. ca atunci cand incerc sa nu ascult de legi, chiar si cele nescrise, sunt pusa la punct si regret profund gresala. ca fericirea e materiala aici. ca nu voi putea sa mi o cumpar niciodata. si nu din cauza ca nu voi avea destui bani. ca sunt prea lasa ca sa schimb ceva. ca nu voi putea fugi niciodata. dar si ca voi pastra cel putin o particica din idealismul, visele si libertinismul meu.
.
.
.
viata sentimentala ne ocupa PREA MULT timp. ne stresam pentru asa numita "iubire" intr un mod ecsagerat. ar trebui sa vina alaturi de bucurie...daca nu...ar trebui sa o lasam sa plece asa cum am cunoscut o.
.
.
.
nu cred in libertate. cel putin nu fizica si psihica in acelasi timp. de aceea imi surad ideile hedonismului. dar si ale filosofiei ("dragostei de intelepciune" si nu numai)
.
.
.
:)) in timp ce scriam toate astea...cuvantul eudemosnism passed through my mind...din subconstient pentru ca in nici un caz nu ma gandeam la concepte etice ce se refera la naziunta spre fericire...dar as putea sa ma declar adepta acestui curent. considerand de altfel ca fericirea este scopul suprem al vietii noastre aici.
.
.
.
vreau spontaneitate. optimism. vointa. putere.
le voi avea, caci mi le am promis.
.
.
.
am invatat ca cele mai mari asteptari le poti avea de la tine. si sa oferi celorlalti cat merita si cat poti. fara a astepta un rezultat imediat, o rasplata in acelasi fel.
.
.
.
eu.vie.prieteni.viata.iubesc.vise.realitate.fericire.